Quotes

Na een korte presentatie over achterliggende theorie en verschillende robots, zijn we aan de slag gegaan in een circuit. Verschillende robots, matten en opdrachten voor verschillende leeftijden kwamen aan bod. Super gaaf om te zien hoeveel er mogelijk en snel te realiseren is. De adviseur van B-Bot.nl weet waar hij over praat en brengt dit op een leuke manier over. Er is vooraf geïnventariseerd bij de school welke kennis en materialen er al zijn en hier is op ingespeeld tijdens de workshop.
Carmen Emond, De Waterlelie
Afgelopen vrijdag hebben we een studiedag gehad van een adviseur van B-Bot.nl. Ze heeft het team door haar enthousiasme en goede voorbereiding meegenomen in de wereld van het programmeren. Door zelf met alle materialen aan de slag te gaan, kon het team zich weer even kind voelen. Dank voor de leerzame dag en het ons meenemen in onze nieuwe ontwikkeling.
Susanne Hansen, Commandeur (BS Uniek)
Het was leuk om met veel verschillende botjes te spelen. We hebben veel van de robots geleerd. We weten nu ook beter hoe de toekomst kan zijn en waarom programmeren zo belangrijk is voor ons. We hebben leuke spelletjes gespeeld zoals het boerderijspel en het vormen- en kleurenspel. Ook mochten we Photon uitproberen. We moesten hem besturen met een iPad. Dat vonden we heel leuk, maar wel lastig. Kortom een ontzettend leuke en leerzame ochtend voor zowel de juf als de kinderen.
Groep 8, IKC De Plattenburg