Over ons

Spelenderwijs de wereld ontdekken

Stel je een wereld voor waar leren synoniem is aan plezier en ontdekking. Dat is precies wat we bij B-Bot.nl doen sinds ons avontuur begon in 2010. Wij willen elk kind de mogelijkheid bieden om spelenderwijs te leren, te ontdekken en technologie te omarmen.

Ons team, een mix van gepassioneerde (voormalige) onderwijzers en creatieve geesten, heeft één doel voor ogen: leerlingen voorbereiden op een snel veranderende wereld, waarin technologie een steeds grotere en complexere rol speelt. Bij B-Bot.nl geloven we dat dat leren begint met plezier!

Met robots, computers, communicatiemiddelen, sensorische producten en ander educatief speelgoed in de hoofdrol, nemen we leerlingen mee op een interactieve reis. Ze ontdekken de geheimen van technologie stap voor stap, terwijl ze hun verbeeldingskracht de vrije loop laten.

Bij B-Bot.nl geloven we dat leren een avontuur moet zijn dat nooit stopt. Ontdek hoe we educatief speelgoed tot leven brengen in de klaslokalen en de harten van kinderen. Welkom in de wereld van grenzeloos leren en eindeloos plezier! Laten we samen spelenderwijs de wereld ontdekken.

En in het begin, was er een bij...

Ons avontuur begint meer dan 14 jaar geleden met de Bee-Bot. Het was op de BETT onderwijsbeurs in Londen dat we voor het eerst kennismaakten met dit vrolijke bijtje, en we werden meteen betoverd. Als INNOVATORS in het onderwijs zijn we altijd op zoek naar manieren om leren nog leuker en effectiever te maken. Destijds was programmeren in het curriculum nog onontgonnen terrein, en niemand dacht er zelfs maar aan om kinderen van 3 of 4 jaar oud te laten programmeren. Maar toen kwam de Bee-Bot om de hoek kijken, een speelse metgezel ontworpen om kinderen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met de wereld van ICT-onderwijs en de basisprincipes van programmeren.

Het was het perfecte begin van ons avontuur, en sindsdien hebben we een groeiende vraag gezien naar producten die ICT-onderwijs ondersteunen en verrijken. Vandaag de dag bieden we een uitgebreid assortiment programmeerbare robots, bijbehorende matten, accessoires en communicatiemiddelen aan. Of je nu een klas, leerling of docent bent, ongeacht het niveau, bij ons vind je zeker iets wat past bij jouw onderwijsbehoeften.

Ook verzorgen wij diverse workshops en trainingen om jou of jouw leerlingen bekend te maken met onze producten. Onze partner RobotWise verzorgt zelfs complete lessen! Wil jij hier meer over weten? Ook dan helpen we je graag verder. Stuur gerust een berichtje naar info@b-bot.nl.

Het begon allemaal met deze vriendelijke bij:

Bee-Bot
€ 74,00 incl. BTW
€ 94,56 incl. BTW
B-Bot ABC mat (NL)
€ 31,95 incl. BTW
B-Bot Nederland mat
€ 34,95 incl. BTW