Robots & Programmeren

De zomeractie is van start gegaan! Profiteer tot en met 1 september 2024 van geweldige kortingen: 10% korting op bestellingen tot €1000 | 12,5% korting op bestellingen van €1000 tot €2500 | 15% korting op bestellingen vanaf €2500. Weet je niet zeker wat het beste bij jouw school past? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag!

De korting wordt automatisch toegepast in je winkelwagen🌞


Leren programmeren is cruciaal voor kinderen in de hedendaagse technologiegedreven wereld. STEAM-onderwijs, dat wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde combineert, biedt een interactieve manier om deze vaardigheid te ontwikkelen. Educatief speelgoed zoals de Bee-Bot speelt hierin een sleutelrol. Deze kindvriendelijke robot helpt bij het aanleren van de basisprincipes van programmeren en bevordert belangrijke vaardigheden zoals ruimtelijk inzicht en creativiteit.

De Bee-Bot stimuleert niet alleen technische vaardigheden, maar ook samenwerking. Kinderen leren als team te werken, communiceren en gezamenlijk problemen op te lossen. Dit bevordert hun teamwerk- en communicatievaardigheden, essentieel in het STEAM-onderwijs. Bovendien moedigt de Bee-Bot creativiteit aan, waarbij kinderen worden uitgedaagd om innovatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen die ze tegenkomen.