Retourinformatie

We zijn uiterst zorgvuldig bij het selecteren van ons assortiment en streven ernaar alleen het allerbeste en veiligste educatieve speelgoed aan te bieden. Mocht je toch niet tevreden zijn met een product, dan kun je het retourneren. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen. Het volledige orderbedrag wordt dan aan jou gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van het product van jouw adres naar het onze zijn voor jouw eigen rekening.

Als je besluit om van je herroepingsrecht gebruik te maken, moet het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking naar ons worden teruggestuurd. Om van dit recht gebruik te maken, kun je contact met ons opnemen via info@b-bot.nl of het retourformulier gebruiken. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten.


Wat kan niet retour?
Er zijn enkele uitzonderingen op het retourneren, die je hopelijk kunt begrijpen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Producten die overduidelijk al geruime tijd in gebruik zijn genomen, zoals een Bee-Bot met zand tussen de wielen. Dat is niet de bedoeling.
  • Gebruiksvoorwerpen die daadwerkelijk zijn gebruikt, zoals pennen of stiften waar al mee is geschreven, matten die al zijn ingezet, of batterijen die uit de verpakking zijn gehaald.
  • Producten die afkomstig zijn uit onze sterk afgeprijsde outlet. Deze producten vertonen altijd enige gebruikssporen, zoals we duidelijk communiceren van tevoren. Het is helaas niet mogelijk om deze na ontvangst alsnog terug te sturen.