NIEUWS

Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

9-06-2022 - 1 Minimale leestijd
Bee Bot met mat

De zomervakantie is in zicht! Nog een paar weken en dan kunnen jij én je leerlingen genieten van een zomer vol zonnige dagen, fijne genietmomenten en vooral héél veel samenzijn. Maar voordat het zover is, is het fijn om alvast na te denken over het nieuwe schooljaar. Hoe ga jij het lesprogramma voor komend jaar inrichten? Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Wij geven tips (en korting!)

Hé, de muur praat!

Communication is key en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Vanaf groep 4 kun je je leerlingen op laagdrempelige manier kennis laten maken met communicatie én vroege ICT-vaardigheden bijbrengen. Hoe? Nou, bijvoorbeeld met onze Sprekende Muur. Deze is trouwens ook gewoon buiten te gebruiken!

Spelenderwijs leren programmeren

Wil je aan de slag met programmeren? Met de Bee-Bot wordt het gegarandeerd een feestje! De Bee-Bot is een speels bijtje die in het leven is geroepen om kinderen vanaf 4 jaar enthousiast te krijgen voor ICT-onderwijs. Op een laagdrempelige en speelse wijze leert dit leuke robotje kinderen hoe ze moeten programmeren. Hebben jouw leerlingen dit onder de knie? De Blue-Bot gaat met zijn extra functies nóg een stapje verder. Met de Bee-Bot & Blue-Bot maak je een vliegende start met leren programmeren!

Met de hele klas een robot bouwen

Is jouw klas al bekend met programmeren en wil je komend schooljaar een volgende stap maken? Laat je leerlingen dan zélf een robot bouwen! BYOR bestaat uit een een elektronica-set waarmee kinderen zelf een robot of ander object in elkaar kunnen knutselen die kan bewegen, licht geeft én geluid maakt. En zijn ze dit vriendje zat? Dan maken ze gewoon weer een nieuwe, want alle onderdelen zijn te hergebruiken.

Een voordelige én vliegende start maken

Ben je er klaar voor om volgend jaar een vliegende start te maken? Dan hebben wij leuk nieuws: tot het einde van dit schooljaar profiteer je nog van onze fijne aanbiedingen voor ons educatief speelgoed. Bekijk alle acties hier. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Hier vind je alle toppers:

Terug naar overzicht