Glow, Stack & Build Texture Tower

Artikelnummer GL024-2
  • Multi-sensorisch door oplichtende kleuren en verschillende texturen
  • Leer verbanden als oorzaak en gevolg ontdekken
  • Voor de allerkleinsten

Bepaal een kleurvolgorde, schud de schijven en stapelen maar! Deze lichtgevende schijven stimuleren kinderen om te experimenteren met oorzaak en gevolg, alleen al door ze te schudden en zien oplichten. Iedere schijf is voorzien van een andere kleur en textuur, wat de zintuigen extra prikkelt.

Deze schijven zijn onderdeel van onze ‘lichtgevend leren’ lijn. Onze lichtgevende producten moedigen jonge kinderen aan om te experimenteren, verkennen en onderzoeken. Ook helpen ze hen om verbanden te leggen, te leren over oorzaak en gevolg en om creatief te denken. Toon bijvoorbeeld deze producten in een snoezelruimte, waardoor de verschillende zintuigen van kinderen worden geprikkeld. Dit stimuleert hen om hun verbeelding te laten spreken en de wereld te ontdekken. Je kunt hiermee letterlijk licht geven aan leren!

Let op! De houten paal is niet inbegrepen, deze kan apart worden gekocht.

Lesidee!

Neem drie of vier dozen, krukken of andere attributen waar je een blaadje met een cijfer op kan schrijven of plakken. Op de eerste doos staat bijvoorbeeld twee punten, op de tweede doos zes punten en op de derde doos tien punten. Het doel is om zo veel mogelijk punten te halen, door de schijven ernaartoe te schuiven. Dim de lampen, laat de schijven oplichten en sjoelen maar!

  • Primair onderwijs (onderbouw)
  • Kinderopvang
  • Speciaal onderwijs

Recente beoordelingen

Geen beoordelingen beschikbaar.

Klanten kochten ook

Light Up Construction Bricks
€ 180,95 incl. BTW
Glow Pebbles
€ 318,95 incl. BTW
Glow en Go Bot
€ 178,91 incl. BTW